Flexibel catering

Då och då får vi in cateringkunder med särskilda behov och önskemål. Det kan handla om allt från att våra standardmenyer inte riktigt faller kunden i smaken, eller att evenemanget som planeras kräver något utöver det vanliga. I vissa fall ligger leveranstiden av maten på en udda tid och i andra fall handlar det om en riktigt stor beställning. Vi gör allt för att anpassa våra tjänster för att möta våra kunders behov. I den mån det är mänskligt möjligt är vi flexibla och välvilliga - vi brinner trots allt för att skapa den magi du eftersöker.

Mat för kropp och själ

Mat ska inte bara mätta, särskilt inte festmat. Den ska göra gott för kroppen och ge rätt sorts energi, men den ska också lyfta själen i ögonblicket den hamnar i munnen. Mat är ett sant glädjeämne vilket är väldigt tacksamt eftersom vi alla ju måste äta varje dag. Att driva en cateringverksamhet är också tacksamt eftersom man får ägna dagarna åt att förbereda rätter som ska serveras vid särskilt trevliga tillfällen och under - vanligtvis - uppsluppna omständigheter. Den maten är alltid den bästa.

Rätter för alla behov och önskemål

Det finns väldigt många människor där ute med allergier. Sedan finns det ytterligare många som är väldigt känsliga för vissa ämnen. Det finns också det de som har gjort medvetna val angående vad de vill och inte vill äta. Vi har full respekt och förståelse för alla kategorier och har alternativ för de flesta allergier och preferenser på vår standardmeny. Därutöver kan vi alltid ta fram specialmenyer i de fall man inte riktigt nöjer sig med de alternativ som finns. Alla har rätt att äta gott!