Vi vill göra det enkelt för dig

Vår filosofi som cateringverksamhet här i Malmö går ut på att göra det enkelt för dig att bjuda in till fest eller annan typ av tillställning. Vi lever hektiska liv och det finns så lite marginal för extravaganza, det är beklämmande att tänka på hur lite tid vi spenderar med de vi uppskattar allra mest. Att arrangera en fest eller högtid kräver engagemang och tid och mycket handlar om maten. Genom att välja oss för catering så slipper du beräkna tidsåtgång för maten. Vi lagar den och levererar den till den plats vi bestämt i förväg och du kan lägga den tid och kraft du har på annat. Kanske kan du på så vis bjuda in till fest lite oftare och med lite mindre stress och press.

Med fokus på kvalitet

Vi har stort kvalitetsfokus och det genomsyrar hela vår verksamhet - från råvarorna vi väljer ut till våra maträtter till de menyer vi tar fram och vidare till hur vi paketerar och levererar vår mat. Kvalitetstänket finns också med i bakhuvudet när vi möter våra kunder och försöker uppfylla deras önskemål och det märks i hur vi kommunicerar och håller avtalade tider. Att anlita oss för catering i Malmö är att välja ett tryggt och kvalitetssäkert alternativ.

Miljötänk

Givetvis har vi alltid miljön i åtanke i allt vi gör. Vi köper våra råvaror från lokala producenter så långt detta är möjligt och allt avfall källsorteras. Alla måste vi samverka för en grönare framtid - det finns inget alternativ. Vill du veta mer om hur vi arbetar miljöorienterat så är du välkommen att kontakta oss.