Högtider

Att fira högtider tillsammans med nära och kära är en av livets stora fröjder. Oavsett vad man firar så är det viktiga den gemenskap man delar när man samlas och njuter av varandras sällskap och samvaro. Jul, Nyår, Påsk och Midsommar är våra stora högtider, men vi tar gärna tillfället i akt att samlas för kräftskiva i augusti och gåsamiddag i november.

Nu för tiden spenderar vi inte så mycket tid hemma och den lilla tid vi har är ofta fylld till bredden med olika aktiviteter. Vem har tid att laga all den mat som krävs för att man ska kunna fira alla högtider på bästa sätt? Och alla som kanske har tid har kanske inte riktigt ork eller lust. Vad gör man då? Ställer man in julen? Hoppar man över påsken? Nej, givetvis inte. Man beställer catering förstås! Vi levererar maten till ditt högtidsfirande, så kan du fokusera på att njuta av gemenskap och samvaro med dina nära och kära. Vi lovar att ni alla kommer att uppskatta våra fina högtidsmenyer!

Konferens & arbetsplats

Tilltugg på konferenser blir allt mer vanligt och är direkt nödvändigt för halv- och heldagskonferenser. Att bjuda sina gäster på något gott ger dem en bättre konferensupplevelse och som cateringfirma så levererar vi gärna maten till er konferens här i Malmö. Er arbetsplats är också varmt välkommen att beställa catering från oss till företagsfesten eller fredagslunchen. Vi har något för varje tillfälle.

Fest och event

Sedan är det alla fester och event av olika slag: bröllop, dop, student, födelsedagar, bröllopsdagar och produktlanseringar. Tillfällena då man vill bjuda vänner, bekanta eller potentiella kunder på mat och dryck för att fira eller uppmärksamma något eller någon är många. Catering är utan tvekan det smidigaste alternativet för en lyckad fest och väljer du oss så blir det också definitivt ett uppskattat alternativ.